Beter dan sparen: beleggen in aandelen met een systeem

0
6709

Beleggen in Amerikaanse aandelen, beter dan sparen!

Met uw spaargeld kunt u zoveel meer rendement behalen dan op een spaarrekening. Met de huidige inflatie en belasting op het hebben van spaargeld holt uw spaarrekening elk jaar steeds meer achteruit. Uw spaargeld verdient meer, nu en in de toekomst!

Beleggen met een systeem

Is er een alternatief? Ja, beleggen in veilige en ondergewaardeerde kwaliteitsaandelen op basis van een bewezen geautomatiseerd systeem. Wij hebben daarvoor een portefeuille met Amerikaanse aandelenn. Op basis van een startkapitaal van $ 25.000,- U kunt natuurlijk zelf bepalen of u ons wilt volgen met een aangepast werkkapitaal door het aantal aandelen van de aan- en verkooptips te reduceren of te vermeerderen.

Het systeem dat wij gebruiken is getest over de laatste 20 jaar van 1996 tot 2016 met maximaal 10 verschillende aandelen in portefeuille.

Portefeuille:

Modelportefeuille met Amerikaanse aandelen:

USA-portefeuille: Startkapitaal $ 25.000,- en beleggen in 10 verschillende Amerikaanse aandelen

Waarom aandelen?

De rente op een spaarrekening is dermate laag dat u bijna geen positief rendement meer maakt door uw geld op een spaarrekening te zetten. Sparen kost u zelfs geld als je de inflatie en de belasting op spaargeld aftrekt van de verkregen rente. Beleggen in veilige kwaliteitsaandelen is daarom een goed alternatief. Maar ook hier geldt dat u nooit moet gaan beleggen met geld dat u op korte termijn nodig zou kunnen hebben. Aandelenmarkten fluctueren nu eenmaal en het rendement op uw aandelenportefeuille dus ook.

Gratis de signalen ontvangen?

En u kunt de signalen gewoon gratis en zonder enige verplichting volgen. U kunt zich hier aanmelden. U ontvangt dan een email als we een aandelenpositie innemen of wijzigen.

Disclaimer
De signalen uit ons systeem zijn niet bedoeld als beleggingsadvies, maar worden gepubliceerd om u op uw verzoek te informeren over de aandelen die ons systeem selecteert. U bepaalt zelf of – en in welke mate- u onze koop- en verkoopacties wilt volgen op uw eigen rekening. Het is niet mogelijk om het beheer van uw beleggingsportefeuille aan ons uit te besteden.

Print Friendly, PDF & Email

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.