16 april 2023

Beursverwachting 16 april 2023

Verwachting vorige analyse“De techsector maakt een fraaie inhaalslag. De rest is allemaal “wat hoger” of “voorzichtig hoger”. Maar met het nieuwe geld van april erbij ziet het er dus vrij goed uit.”

AEX (Daggrafiek):

Deze week was kort en men viel in slaap: het werd “voorzichtig hoger”. Er kwam warempel een puntje bij. De AEX beweegt even zijwaarts en heeft moeite met de 762. De indicatoren staan goed, waarbij de Stochastic negatief is gecrost. Steun op 750. De MA200 beweegt mooi omhoog.

AEX (Weekgrafiek):

Men pauzeert even bij de weertand die hier op 766 loopt. Maar de richting is omhoog en de indicatoren staan prima.

DAX:

Hier wel een groene candle en alles goed.

DOW JONES:

Kijk eens aan. De DOW heeft twee goede weken achter de rug en ziet de indicatoren duidelijk verbeteren. De DOW gaat nu toch echt op weg naar de neklijn N van het prachtige omgekeerd kop-schouderpatroon. Boven N kan het feest worden, A3 zou dan kunnen sneuvelen.

Nasdaq: 

Nu heeft juist de Nasdaq even gepauzeerd. Maar de indicatoren wijzen duidelijk omhoog dus ook hier een positief beeld.

Bitcoin: 

Vorige keer schreef ik: “De weerstand van de lijn N2 op 29.000 is absoluut zwaar maar Bitcoin liet deze week zien daar wel om te gaan vechten. De indicatoren staan goed en waarschijnlijk gaat het slagen.” Aldus geschiedde. Bitcoin gaat overtuigend verder naar de 34.300.

Verwachting:
Deze week gaf een sterk gevoel van: laat maar. Bestudering van de grafieken laat echter zien dat er een fraaie lente zit aan te komen.

Veel succes met uw beleggingen de komende week!

Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.Computer

Print Friendly, PDF & Email
Share this post:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Discover more articles